Advies op maat

Vrijblijvende offertes

Contacteer ons !

Bel ons
Uw unieke vloer is onze specialiteit!

Uw ervaren vloerder biedt u eindeloze mogelijkheden.

Wenst u een schitterende afwerking van uw vloeren? Zoekt u een specialist voor stijlvolle wandtegels in uw badkamer of keuken? Schakel dan vandaag nog onze vloerder uit regio Heist-op-den-Berg in.

Alle soorten vloeren en tegels

U kan bij ons terecht voor bijvoorbeeld een vloer in een verse bedding, mortelbedding of met lijm.
Wij leggen ook graag natuurstenen vloeren. Voor alle werken die we uitvoeren geldt dezelfde regel: Uw wensen zijn de leidraad. Vanaf de plannen tot de aflevering van de werken.

Aangezien wij alle mogelijke vloerwerken uitvoeren (inclusief chapewerken), bent u bij ons steeds verzekerd van een schitterende afwerking. Bovendien spaart u makkelijk geld uit, want u hoeft maar 1 bedrijf te contacteren voor alles.

Wandtegels volgens de regels van de kunst

U kan ons ook inschakelen voor het plaatsen van wandtegels of mozaïeken. Onze professionals uit Heist-op-den-Berg gaan daarbij bijzonder zorgvuldig te werk. We maken uw muur waterdicht en plaatsen de tegels van uw keuze.

Als u nog twijfelt over passende tegels, bieden wij u met plezier deskundig advies. Als professionele vloerder blijft onze zaakvoerder continu op de hoogte van de nieuwste trends.

Interesse? Vraag dan meteen bijkomende informatie aan.

Clikc+