Advies op maat

Vrijblijvende offertes

Contacteer ons !

Bel ons
Uw bouwproject is kinderspel voor onze experts.

We zorgen voor uw sleutel op de deur of renovatieproject.

Wilt u snel uw nieuwbouwwoning laten afwerken? Wenst u uw badkamer volledig te renoveren met behulp van slechts één bedrijf? Dan bent u bij onze bouwfirma aan het ideale adres!

Complete nieuwbouwwoningen zetten

U kan ons inschakelen om volledige nieuwbouwwoningen te zetten. We staan in voor uw sleutel op de deur regio Heist-op-den-Berg, waarbij we alles voor u regelen. De totaalprijs ligt meteen vast en u rekent op een korte, aaneengesloten bouwtermijn van slechts enkele maanden.

Dankzij onze jarenlange ervaring werken we uw nieuwbouwproject zorgvuldig af. Onze zaakvoerder is regelmatig aanwezig om alles in de gaten te houden. Zo respecteren we de deadlines en is uw sleutel op de deur project in geen tijd klaar.

Renovaties en verbouwingen

Onze specialisten uit Schriek (Heist-op-den-Berg) voeren ook uw kleine en grote verbouwingen uit. Zo zetten we bijgebouwen of veranda’s op maat van de klant. We werken daarbij steeds met kwalitatieve materialen, zodat u rekent op een hoogstaande afwerking.

Voor uw renovatieprojecten (badkamers, keukens,…) maken we indien gewenst gebruik van onderaannemers. We werken samen met betrouwbare elektriciens, loodgieters en andere vakmannen en garanderen zo een subliem resultaat binnen uw budget.

Interesse? Contacteer ons dan nu voor uw vrijblijvende offerte!

Clikc+