Advies op maat

Vrijblijvende offertes

Contacteer ons !

Bel ons
Wij creëren schitterende effecten met natuursteenbewerkingen.

Kies voor natuursteen voor een warm resultaat.

Zoekt u een warme vloer voor uw woonkamer? Wenst u een stijlvolle trap die meteen in het oog springt? Dan zorgen onze professionals voor uw natuursteen op maat!

Veelzijdige service

Natuursteen is een veelzijdig en gemakkelijk bewerkbaar materiaal. Het is ook goed te combineren met andere gesteenten, waardoor we als ervaren experts mooie effecten kunnen bekomen.

Naast vloeren, kan ons bedrijf in regio Heist-op-den-Berg natuursteen(bewerkingen) ook gebruiken voor bijvoorbeeld vensterbanken of trappen. We bieden u eindeloze mogelijkheden en werken alles af volgens de regels van de kunst. U zult versteld staan van onze schitterende resultaten.

Verschillende soorten natuursteen mogelijk

U kan bij ons terecht voor verschillende soorten natuursteen, uiteraard volledig naar uw wensen. Zo werken wij met het keiharde graniet tot het poreuzere witsteen (enkel binnenshuis). Wij gebruiken ook Belgische blauwe hardsteen (petit granit), hetgeen een specifieke blauwgrijze kleur heeft en op veel manieren kan ingezet worden.

Bij elke klus maken we vooraf een transparante offerte op. We bespreken uitvoerig de mogelijkheden en respecteren de deadlines.

Overtuigd? Contacteer ons dan vandaag nog! U kan ons 24/24 en 7 dagen op 7 bereiken via telefoon of deze website.

Clikc+