Kies voor tegel- en klinkerwerken van de bovenste plank.

Uw minutieuze klinkerwerken voor uw terras of oprit.

Wenst u een schitterend terras dat perfect bij uw woning past? Wilt u een gebruiksvriendelijke oprit die volledig naar uw wensen wordt afgewerkt? Dan zijn wij uw professionele partner voor al uw tegel- en klinkerwerken!

Totaalpakket voor uw terras of oprit

Als gespecialiseerd bedrijf kunnen we u in regio Heist-op-den-Berg een totaalpakket bieden. Naast de aanleg van uw terras of oprit, voeren we ook zelf de grondwerken voor de onderbedding uit. Op die manier bent u zeker van een grondige afwerking.

U kan bij ons eveneens terecht voor al uw tegelwerken rondom het huis. Ook hiervoor voeren we alle grondwerken uit, waardoor u maar één bedrijf hoeft te contacteren.

Vrije tegelkeuze

Uw wensen worden tot in de puntjes uitgevoerd, of u nu natuursteen of juist keramische tegels op uw terras wilt. U kiest zelf de tegels uit of schaft deze zelfs al aan, wij staan vervolgens garant voor het leggen ervan.

Wij werken graag met natuursteen, maar voeren uiteraard de werken uit volgens de verlangens van onze klant. Indien u dat wenst, kunnen wij net zo gemakkelijk betonmateriaal of klinkers leggen.

Overtuigd? Vraag dan meteen om uw vrijblijvende offerte voor uw klinkerwerken nabij Heist-op-den-Berg!

Clikc+